foto: Julien de Rosa / EPA; montaža Demokracija

Potem ko je vrhovno sodišče zavrnilo blokiranje novega teksaškega zakona o srčnem utripu, so feministke v popolni paniki poskušale ugotoviti, kaj počnejo z dojenčki, razen da jih ubijejo. »Tega v feminističnem razredu ne učijo, tega ni v nobenem našem priročniku,« je dejala ena ob bojevitih feministk.

Dojenčki so že dolgo smrtni sovražnik feministk; čeprav feministke o njih vedo le malo, razen da uničujejo življenja žensk in jim preprečujejo, da bi v celoti izkoristile svoj potencial. Ko ženska zanosi (kriv je seveda patriarhat), otroka čim prej ubijejo, preden lahko ta strašna pošast uniči vse ženske želje.

Razen da otroka feministke ubijejo, nimajo pojma, kaj bi še storile s svojimi sovražniki. »Kaj naredite z dojenčki zdaj?« je kričala feministka Gloria Davis. “Ali obstajajo knjige o tem, znanstvene raziskave?«

Nekateri so odkrili posvojitev kot možnost, mnogi pa to vidijo preprosto kot »omogočanje otroku, da uniči življenje druge ženske«.

»Zdi se tako napačno in nenaravno,« je dejala ena feministka. »Zakaj bi sploh želel skrbeti za nekaj, kar hoče vse pokvariti?«

Harry Davis (po BabylonBee)