foto: Pixabay

Poročali smo že o tem, da naj bi celo Varnostni svet OZN postal pozoren na vremenske pojave v Sloveniji in da je očitno zveza Nato s pomočjo ustvarjanja vremena začela nagajati Golobovi vladi, zato je nalašč poškodovala partizansko bolnišnico Franja. 

Ker je že Nikola Tesla vedel, kako spreminjati vreme, se pojavlja ogromno sumov in ugibanj, kdo bi se Sloveniji lahko maščeval. Zato smo tudi v našem uredništvu napeli vse sile, da bi našli vsaj kakšno uporabno informacijo.

In smo jo tudi našli. Iz kabineta državnega sekretarja na ministrstvu za obrambo Damirja Črnčeca smo dobili strogo zaupno informacijo – ime človeka, ki naj bi spreminjal vreme. Imenuje se August “Gus” Gorman. Ki seveda ni samo filmski oz. fikcijski lik, ampak resnična oseba. Gre za čudaškega ter hiperinteligentnega človeka, ki naj bi se prav zdaj nahajal v Slovenijo, tja pa naj bi se pretihotapil v skupini afriških ilegalnih migrantov, ki so jih v začetku julija policisti prijeli blizu Brežic.

Vendar takrat niso vedeli, za koga gre, saj je Gorman imel eritrejski potni list in lažno identiteto, bil je precej starejši od ostalih migrantov, govoril je tekočo angleščino (brez afriškega naglasa), prav tako je osupljivo dobro poznal svetovne politične razmere, o katerih ostali migranti niso imeli pojma. Gorman je seveda zaprosil za azil, vendar naj bi v manj kot 24 urah po prihodu v azilni center na Viču od tam pobegnil, ko je dobil informacijo, da SOVA že ve zanj in za njegovo navzočnost v Sloveniji. Še vedno naj bi bil nekje v Sloveniji (na tajni lokaciji), vremenske ujme pa naj bi bile njegovo delo.

Kot pravijo poznavalci, je njegova zmožnost spreminjati vreme neverjetna. “Dovolj je, da dobi en računalnik s povezavo na internet,” nam je povedal vir. “V roku petih minut se poveže s satelitom in začne z akcijo. Ima dostop do vseh ameriških satelitov, še zlasti nevaren je Vulcano, ki s pomočjo laserja ustvarja supercelične nevihte. Zato dogajanje v Sloveniji sploh ni presenetljivo.”

Po trditvah naših virov pa je Gorman samo izvajalec naročil od zunaj, motiv za vremenske ujme pa ni prekinitev pogodbe za nakup oklepnikov boxer, kot so nekateri namigovali, pač pa maščevanje Sloveniji, ker je na oblast postavila goljufivega trgovca z električno energijo. S prihodom na funkcijo predsednika vlade je dobil dodaten vpliv. Tina Gaber je v resnici njegova lobistka, ki izsiljuje mnoga energetska podjetja v tujini. “Ker države članice EU dobro vedo, da je t. i. zeleni prehod navaden nateg in da lahko energetsko stabilnost Evrope zagotovi le zadostno število jedrskih elektrarn, imamo opravka s položajem, ko energetski mogotec na funkciji predsednika vlade neke majhne države predstavlja grožnjo energetski stabilnosti Evrope, ker igra dvojno igro. Na zunaj se dela velikega ekologa, ki drugim soli pamet, da morajo opustiti jedrsko energijo, da bi potem sam električno energijo drago prodajal za svoj žep. Zato ni mogoče izključiti, da je Gormana pod krinko poslala CIA. Edino s prihodom na teren, ki predstavlja tarčo, lahko zagotovi, da bodo sateliti ustvarili vreme na pravem območju,” nam je zaupal vir iz ZDA.

Da gre v ozadju za zelo resno dogajanje, dokazujejo tudi pogajanja med ZDA z Avstrijo, Italijo in Hrvaško za povrnitev škode, ki so nastale zaradi neurij. Slovenija je tu izvzeta. Češ, odškodnino naj plača kar Robert Golob sam. Američani naj bi se že tajno opravičili italijanski vladi zaradi nedavnega tornada v Milanu, Hrvatom pa zaradi razdejanega kampa pri Novigradu. Češ da je sodelavec Cie malce pomešal koordinate…

Kako je izgledalo umetno ustvarjanje vremena leta 1983, pa pokaže spodnji videoposnetek. Tudi Superman je imel veliko dela, saj škode vseeno ni mogel popraviti…

Malcom R. Webster