foto: STA / Tamino Petelinšek, Tanjug

Tomaž Subotič, ki je bil več let v navezi z nekdanjo ministrico Alenko Trop Skazo, poročna priča pa mu je bil nekdanji predsednik vlade Tone Rop (Subotiča kličejo tudi »Ropova denarnica«), kupuje družbo Železar Štore, poroča STA.

Ker gre za levo poslovno navezo, glavni mediji (RTV Slovenija, Dnevnik in drugi) pa trdijo, da vladi nenaklonjen svetovni nazor ne dobi več poslovne priložnosti, da se pod to vlado ne da delati in da nihče nima več zaupanje v desnosredinsko vlado, je Mravljišče Subotiča vprašalo, kako je to mogoče.

»Veste, zdaj lahko povem odkrito, imam dovolj pod palcem, da se nikogar ne bojim. Sam sem financiral levo propagando, zato vem kako deluje. Če levi mediji poročajo, da se na trgu prodajajo hruške, potem veste, da se na trgu zagotovo prodajajo jabolka. Hočem reči, da je tisto, kar pišejo v Dnevniku, Necenzuriranemu, Večeru ali poročajo na RTV Slovenija in POP TV, vedno diametralno nasprotno od realnosti,« je povedal Subotič in dodal: »Upam, da se vam odgovoril na vprašanje in da razumete, kaj sem hotel povedati.«

Na levici je zaradi Subotičeve namere završalo. »Subotič je saboter, ruši progresivno taktiko!« so sporočili iz KUL-a.

P. T.