foto: Pixabay, montaža Mravljišče

Iz KUL prihajajo neuradne informacije, da namerava skupina vrhovnih sodnikov, med njimi naj bi bil tudi Branko Masleša, poslati zahtevo na mednarodno sodišče v Haag, da razpiše mednarodno tiralico za Janševo vlado.

In kaj naj bi bil razlog za to? Kot trdijo naši viri, naj bi Janševa vlada sedaj prekoračila celo meje naravnih zakonov in sicer tako, da je najmanj dvakrat letos uporabila tehnologijo t. i. chemtrailsov nad Ljubljano, le da so to počeli vojaški in policijski helikopterji in tudi manjša letala. Slednji naj bi bili opremljeni s posebnimi cisternami, iz katerih so pršili kemikalije po nebu. S tem so sprožili nastanek nevihtnih oblakov ter naliva s hudimi posledicami, vse pa z namenom, da se krivdo za to pripiše protestnikom.

Prvi incident naj bi se zgodil že v nedeljo, 11. julija 2021, v poznih večernih urah. To je bilo na dan referenduma o vodah. Kot nam je povedal neimenovan član Levice, naj bi Ljubljano tisti dan ves čas preletavala manjša športna letala, ki so za seboj puščala sled. »V popoldanskem času se je kakovost zraka v Ljubljani opazno poslabšala, zvečer pa je bilo že neurje.«

Drugi dogodek pa je bil zabeležen 29. septembra letos, prav tako v poznih večernih urah. Medtem ko nevihte v ostalem delu države niso povzročile velike škode, je naliv v Ljubljani za seboj pustil pravo razdejanje. »Bile so poplavljene šole, bolnišnice, galerije. Vse to je Janševa vlada sprožila načrtno!« nam je dejal anonimni član Levice. Z njim naj bi se strinjal tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki podpira akcijo mednarodne tiralice. »Potem bo pa spet Janševa vlada škodo, ki jo je sama povzročila, plačevala z davkoplačevalskim dnarjem, nje,« je dejal za naš portal župan slovenske prestolnice. Kot pravi, je tisti dan Ljubljano preletavalo več helikopterjev, ki so za seboj puščali sled.

Za zdaj se s preiskavo dogodka ukvarja Kemijski inštitut. Smo pa na našem portalu v eni od kolumen že namignili, da bi bili lahko ljubljanski nalivi povezani s politiko. Ali je tudi v te dogodke vpletena zveza Nato, ni znano. Neodvisna mednarodna preiskovalna komisija, ki je nedavno prispela iz Bruslja, pa raziskuje tudi povezanost med nalivi in cepljenjem. Iz verske skupine Scutum Fidei so namreč sporočili, da se je od decembra lani, ko se je začelo cepljenje proti covid19, zelo povečalo število izrednih vremenskih dogodkov. »Gre za božjo kazen, o tem ni dvoma. Bog vse vidi, Bog vse ve, greh se delati ne sme! Tudi potresi na Hrvaškem so se začeli prav takrat, ko se je tam začelo cepljenje,« je sporočil vodja skupine Alen Koman.

Pepi Bohorc