Obstaja krivec za poplave... (foto: posnetek zaslona)

O tem, da obstaja krivec za uničujoče nevihte v Sloveniji, smo že poročali TUKAJ. Sedaj pa objavljamo nove dokaze o tem, da je isti krivec povzročil tudi poplave pri nas, ob tem je s pomočjo ameriškega satelita v članih slovenske vlade sprožil t. i. črnogorski sindrom, saj so zelo težko prekinili dopust in se zelo počasi vračali v Slovenijo.

August “Gus” Gorman, ki je krivec tudi za zadnje poplave, naj bi se nekaj časa skrival nekje v Kamniških Alpah, vendar njegove lokacije za zdaj niti Sova ni mogla odkriti, saj naj bi se medtem že s helikopterjem umaknil v Avstrijo. So pa na omenjenem območju v četrtek, 3. avgusta zvečer, opazili nenavadno svetlobo, pa tudi zvoke. Le nekaj ur kasneje so se začele uničujoče poplave.

Vendar pa se v vladnih krogih širi govorica, da poplav ni sprožil sam od sebe, ampak na ukaz Janeza Janše, saj naj bi s tem spravil vlado Roberta Goloba v veliko zadrego, prav tako naj bi v kot stisnil tudi Niko Kovač, ki je zablestela prav na predlanskem referendumu o vodah. Nenavadno je, da bi do takega deževja prišlo v začetku avgusta in to komaj nekaj dni po tistem, ko je predsednik vlade nastopil dopust. Zaradi tega je državni sekretar na ministrstvu za obrambo Damir Črnčec svojemu šefu (no, formalno je res šef) Marjanu Šarcu naročil, naj se za vsak slučaj fotografira skupaj z Janšo, da se bo videlo, kakšne so reakcije.

Sicer pa smo dokaze, da Gorman res zna usmerjati vreme, našli v filmu Superman III. Objavljamo fotodokaze:

Web Rosster