foto: STA / Hina

Duhovnik iz Hampshira v Angliji George Roth je sklical posebno tiskovno konferenco, na kateri je pozval svetovno javnost, da je treba ustaviti cepljenje. »Ko bodo vklopili omrežje 5G, boste vsi, ki ste cepljeni, umrli, vaše duše bodo končale v peklu, ker ste sprejeli ne samo mikročip, ampak tudi žig zveri,« trdi.

Čeprav njegovim trditvam oporeka uradni Vatikan in tudi vodstvo škofije, ki ji pripada, je Roth odločen in pravi, da se ne pusti ustrahovati s strani zavedenih katoličanov s papežem vred. »Bog, odpusti jim, saj ne vedo, kaj delajo,« je stališča papeža Frančiška in škofov opisal oče Roth, ki je sicer tudi velik podpornik kardinala Burka. Slednji okreva po covid19 v bolnišnici, kljub temu pa vztraja pri nasprotovanju cepljenju.

Pričakovati je, da bo Roth v kratkem obiskal Slovenijo, ni pa znano, kdo ga je povabil. Morda je bil to dr. Karel Gržan, omenjajo tudi Anico Bidar iz iniciative Maske dol, ki je sicer alergična na katoliško duhovščino, vendar ji je sedaj najpomembneje, da ustavijo cepljenje. »Komu še ni jasno, da virus širijo samo tisti, ki se cepijo! V Franciji velja stroga policijska ura in to samo za cepljene!« je dejala za naš portal.

R. V.