foto: Epa / Robin Van Lonkhujisen / STA

Deutsche Welle je v teh dneh poročal, da izginjajo Saturnovi obroči, kar je sicer tista značilnost, po katerem je ta planet najbolj prepoznaven. Da se to res dogaja, so potrdili tudi znanstveniki iz Nase. 

Omenjeno odkritje je seveda sprožilo pravi preplah, saj so okoljevarstveniki že razglasili, da gre pri izginjanju Saturnovih obročev za posledice podnebnih sprememb. “Svinjarija, ki prihaja z Zemlje, je tako strašanska, da zaudarja do neba. Nič čudnega, da je celo Sonce temnejše in da se Venera vse bolj oddaljuje od Zemlje, medtem ko Marsovci bežijo od nas. Zaradi podnebnih sprememb ni več poročil o morebitnih obiskih neznanih letečih predmetov.”

Da se resnično nekaj čudnega dogaja, nam je potrdil tudi pojoči major Ladislav Troha. “Zadnje čase ni več zaznati delovanja čipov zaradi sevanj iz vesolja,” je dejal za naš portal.

Se je pa že oglasila aktivistka Greta Thumberg. Kot pravi, je globalno segrevanje celo temperaturo vesolja začelo dvigovati. “Zaradi vročine izginjajo obroči!” je sporočila. Kot pravi, so zaradi dviga temperature v Saturnovi atmosferi delci, ki zaradi magnetnega polja tvorijo obroče, začeli razpadati v prah. Na naše vprašanje, ali je morda za usodo Saturna kriv skrivnostni planet Nibiru, pa Greta odgovarja: “Kako si drznete? Spet tajite podnebne spremembe. To je tako, kot bi tajili holokavst!”

Grett Grünberg