foto: Demokracija

Nataša Pirc Musar se kljub bližajočemu se drugemu krogu dejansko zelo malo pojavlja v javnih nastopih. No, razen če ploska Zoranu Jankoviću ob govoru na Sv. Urhu.

Naši viri so tudi našli razlog za to – pa tudi za nenaden preobrat Roberta Goloba, ki se je šele na večer prvega kroga odločil, da legendarno odvetnico nenadoma podpre.

In kaj je razlog vsemu temu? Ker je Golob večkrat govoril o mračnih silah in ker je tudi Janković govoril o mračnih silah, je postalo jasno, da je v ozadju nek skriven načrt. Za temi mračnimi silami naj bi stal skrivnostni Dr. Gloom, ki mu po slovensko rečejo “Doktor Fej” – možicelj s srčasto glavo, Hitlerjevimi brčicami in Himmlerjevimi očali. Gre pa za starega znanca risank, saj je med drugim skupaj z ostalimi mračnimi silami koval zaroto proti Banananjamu:

Kot je pojasnil Milan Kučan, se mora slovenska politika sedaj enotno odzvati. “Klin se s klinom zbija,” je za naš portal dejal nekdanji predsednik. Zato je razvil tajni program s kodnim imenom GUSAR, za katerega ne ve nihče, lahko pa ga slutimo v dejstvu, da Pirc Musarjevo podpira Piratska stranka, kjer je angažiran tudi njen sin.

In kaj predvideva ta program? Z izvolitvijo Nataše Pirc Musar, ki bo tako postala vrhovna poveljnica slovenskih oboroženih sil, naj bi se aktivirale posebne slovenske partizanske enote, kjer naj bi bili njeni člani preoblečeni v gusarje. S tem naj bi zmedli sovražnika. Za program GUSAR tako že ve obrambni minister Marjan Šarec, ki je že pred časom govoril o možnem preoblikovanju Slovenske vojske v gusarske, pardon, partizanske enote. Zato naj bi tudi Slovenska vojska dobila novo himno:

Omenjena obrambna strategija naj bi preprečila tudi morebitne posledice nuklearne vojne, ki bi jo lahko sprožil ruski avtokrat Vladimir Putin, nam je pojasnil vir. Ker pa program še ni povsem pripravljen, so “zdrave sile” poslale zunanjo ministrico Tanjo Fajon na obisk v Južno Ameriko, kjer trenutno nabira prve piratske izkušnje.

Seveda pa smo Milanu Kučanu poslali vprašanje, ali je omenjeni Doktor Fej morda zanj kar Janez Janša. “Na to vprašanje si lahko odgovorite kar sami,” nam je pojasnil zadnji partijski šef, ki upa, da bo kljub visoki starosti dočakal sanjski dan, ko bo Slovenijo branila armada v gusarski opravi.

Je pa napoved nove strategije povzročila precej nemira na slovenski obali, kjer so prepričani, da bodo težko ločili slovenske vojake od pravih gusarjev. Za naš portal je vidna članica piranske SD Meira Hot izjavila, da bo očitno potrebno vse prebivalce obalnih občin najprej poslati na ogled nadaljevanke “Čisto pravi gusar”. S tem bodo bolj pripravljeni na nove izzive.

Natan Tsirp Sumarson