foto: Demokracija

Nika Kovač bo očitno rešiteljica slovenskega naroda – pred lakoto. Če bodo seveda na volitvah zmagali tisti, ki jih podpira ona. 

Kot je znano, so razmere na svetovnem trgu živil zaostrene zaradi vojne v Ukrajini, ki velja za žitnico Evrope. A KUL-ovci obljubljajo, da Slovencem pod njihovim patronatom ne bo treba skrbeti, saj imamo Niko Kovač.

In za kaj gre? Kot ugotavljajo tudi uradniki na ministrstvu za kmetijstvo (ki je trenutno brez ministra), Nika Kovač zdaj skače že iz vsake paštete, verjetno že kar iz vsake konzerve, ki jo kupimo v trgovini. “V tem primeru lahko zagotovimo, da hrane, vsaj konzervirane, v naši državi ne bo zmanjkalo. Vsaj dokler bo Nika na sceni,” nam je sporočil neimenovani uradnik z ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Edina dilema pa je, katera od strank četverčka KUL bo prevzela glavno vlogo. Nika Kovač se namreč do danes še ni dokončno odločila. Pred kratkim je bila za Marjana Šarca, potem že za Alenko Bratušek. Upamo, da bo jutri zjutraj podprla Luko Meseca…

Nikolaj Kovačič