foto: twitter / posnetek zaslona

V sredo, 1. decembra, ko je bil tudi mednarodni dan boja proti aidsu, so člani Mladega foruma SD delili kondome posebne izdaje. Na ovoju rdeče barve je bil napis: “Naj te ne jebe vlada.”

Seveda ni znano, ali so kondome delili samo pripadnikom močnejšega spola ali pa so se preprosto izognili spolni diskriminaciji in delili kondome kar vsem, ki so prišli mimo. Glede na to, da progresivna ideologija dopušča obstoj celo 48 spolov, v Mladem forumu raje niso hoteli tvegati in ljudi spraševati, kakšnega spola so.

Za zdaj ni znano, koliko je stala “kondomatska” akcija in kdo je to financiral. Niti ni znano, ali so pred razdeljevanjem testirali material glede na njihovo siceršnje nezaupanje do ukrepov za varovanje zdravja v času epidemije covid19. Smo pa od našega vira dobili namig, zakaj je bila sploh ta akcija izvedena. “Pred kratkim se je v naši stranki spet aktiviral Aurelio Juri, ki je sicer naš upokojeni vidni član. Ker bi njegov zgled s svingerskimi dejavnostmi preveč vlekel, smo morali najti rešitev in nekako ublažiti slabe učinke, ki bi jih povzročil nastop nekdanjega poslanca iz Kopra. Pa še dan boja proti aidsu je bil in se je vse ujemalo. Ker pa nismo mogli umazati samega sebe, smo pač morali nekaj napisati, češ če nas vlada j**be, naj nas vsaj s kondomom,” je dejal.

No, smo pa v uredništvu Mravljišča vso zadevo nekoliko prediskutirali in ugotovili, da akcija sploh ni tako slaba, kot sprva izgleda. Namreč, z razdeljevanjem kondomov predvsem med podobno mislečimi se bo namreč dolgoročno zmanjšala pokojninska luknja, ki nastaja zaradi borčevskih pokojnin, ki so očitno dedne. Je pa pri kondomih tudi nekaj nejasnosti – ni razvidno, ali jih lahko uporabljajo tudi za homoseksualni spolni odnos. Kolikor je znano, Mladi forum podpira tovrstni progresivizem, zato bi bilo lahko usodno, če bi podmladek SD kdo zatožil zaradi diskriminacije.

Postavlja pa se še eno vprašanje. Namreč, ali je po verziji Mladega foruma res samo zaščita pred virusom (če pa HIV menda ne obstaja) ali gre tudi za preprečevanje naraščanja prebivalstev in poskus, da bi odstranili čim več možnih dedičev, s tem pa bi tudi število nepremičnin, ki bi pristale v rokah SD, precej naraslo. Zato lahko utemeljeno sklepamo, da je Mladi forum kondome namenil razrednim sovražnikom in ne sebi. Pa naj Luka Goršek, vidni član podmladka SD, še tako vehementno piše, naj se zaščitimo, še preden pridejo volitve…

Zvone Cornezzi Cof