foto: Mravljišče

Vse kaže, da smo se znašli v poslednjih časih in da je samo vprašanje dni, kdaj bo nastopil konec sveta. Vsekakor pa naj bi se to zgodilo še to jesen, pravijo naši viri.

Včeraj je bil po katoliškem koledarju praznik svetih nadangelov, pri čemer se posebej spominjamo svetega nadangela Mihaela. Prav na ta dan se je v Ljubljani odvijal precej divjaški protestni shod, kjer je bilo mogoče opaziti tudi t. i. Božjo vojsko oz. Scutum Fidei. Kot smo pred kratkim poročali, je voditelj te skupine Alen Koman nenadejano prejel zakrament svete birme na tradicionalen način. In to v Stični na srečanju mladih, torej na modernističnem dogodku.

Očitno je bil zaradi te potrditve v veri še bolj pogumen in je uvidel, da bo na praznik svetih nadangelov napočil čas za poslednjo bitko pri Harmagedonu. Po njegovo to ime označuje Ljubljano, ki se nahaja v kotlini med gorami. Bitka pri Harmagedonu je sicer omenjena v 16. poglavju Knjige razodetja, vse skupaj pa se ujema tudi z bojem nadangela Mihaela proti hudiču. Zato je eden od pripadnikov te vojske nosil tudi Mihaelov prapor, kar je razvidno tudi s fotografije.

A to je šele začetek, pravijo. Včeraj so namreč pripadniki satanskih sil (beri: slovenske policije) vklenili njihovega sodelavca, sporočajo. »Dokazali smo že, da Sloveniji in svetu vlada antikrist. Pa naj bo to v podobi Janše ali lažnega papeža. Poslednji čas je že tu, mi bomo zmagovalci. Vi, ki se cepite, boste zgoreli v peklu, ker ste prostovoljno prejeli žig zveri,« nam je sporočil neimenovani član te skupine. »Ta vlada mora past. Moralno je že padla. To so padli angeli. Mi zastopamo Boga in njegovega nadangela Mihaela,« je še dodal naši ekipi, ki je bila včeraj na terenu. »Pozabili ste na Mohameda, on je njegov prerok,« se je iz ozadja zadrl nek mladi črni bradač v temnih oblačilih.

Novica o tem, da se je začel spopad Scutum Fidei s satansko vojsko »modrih angelov«, je dosegla tudi Kabul. Tiskovni predstavnik talibanov mula Bilal Karimi je že sporočil, da talibanska vlada v Afganistanu pozdravlja napore svojih drugače verujočih bratov v Sloveniji. »Ne glede na to, da še niso pristopili v islam, pričakujemo, da bodo to naredili že v začetku prihodnjega leta. In prav takšne vojake potrebujemo,« je povedal za naš portal.

Zelo zadovoljen je tudi njegov soimenjak Bilal Bosnić, ki je bil nedavno izpuščen iz zapora zaradi novačenja borcev za Islamsko državo. »To je odlična priložnost za nas. Oni bodo najprej opravili svoje delo, da ga nam ne bo treba. Potem pridemo pa mi na vrsto. Slovenski kalifat prihaja, kar pripravite se!« je sporočil. Povedal pa je tudi, da mu je tole z zastavami zelo všeč, ampak vseeno ima najrajši zastavo Islamske države. »Morda jih pa lahko povabimo na vojaško urjenje v Maglaj v Bosno,« razmišlja Bosnić, ki ne skriva, da se teh protestov udeležuje tudi več njegovih prijateljev in somišljenikov.

Mustafa Fužinarić