foto: Facebook

Uredništvo Mravljišča je neuradno izvedelo, da največja slovenska komercialna televizija POP TV pripravlja nov resničnostni šov – Otok sovraštva. Tekmovalci bodo morali najti intimnega sovražnika, osebo, ki jo bodo sovražili celo življenje.

Potem ko že več mesecev poslušamo levičarske aktiviste, kako govorijo o sovraštvu, je šef marketinga komercialne televizije prišel na genialno idejo – resničnostni šov Otok sovraštva s podnaslovom Pravo sovraštvo in navidezni spori.

To ne bo šov o zmenkih in ljubezni, ampak prvi sovražni šov na svetu, kjer bo 18 uglednih aktivistov moralo najti svojega pravega sovražnika. Tekmovalci bodo v veliki vili izolirani od sveta. Tudi lokacija je znana. To so Sejšeli, zato je zdaj tudi jasno, kaj je tam pred meseci v resnici »iskala« aktivistka Tea Jarc.

»Seveda želimo, da se kandidati res pretepajo in udarjajo z glavo,« je povedal eden od scenaristov šova, »saj bodo udeleženci najbolj agresivni poulični aktivisti«. Organizatorji pričakujejo, da jim bo v šov uspelo privabiti težkokategornike v poznavanju sovraštva, kot so denimo Tea Jarc, Boris Vasev, Blaž Zgaga, Nika Kovač, Jaša Jenull, Anis Ličina, raper Zlatko in drugi.

Tekmovalci bodo morali najti pravega intimnega sovražnika, osebo, ki jo bo sovražila vse življenje. Prvi dan se bodo kandidati med seboj spoznavali in iskali želeno osebo.

Nato se bo začelo. Med seboj se bodo parčkali in parili. Vsak tekmovalec, ki bo tako prijazen, da ne našel intimnega sovražnika, bo izločen in vržen z otoka. Občinstvo bo vsak dan glasovalo tudi o tem, kdo je največji sovražnik in med katerim parom prihaja do razpok.

Oddajo bo vodila prekaljena v sovražnosti Eugenija Carl, ki bo zato tudi zapustila nacionalno televizijsko hišo.

Kdo bo komu polomil rebra? Na koga bo kričala Tea Jarc? Kdo bo razumel neartikuliranega Blaža Zgago? Koga bo pljuval Boris Vasev? Kdo bo ostal brez zob? Vse to boste izvedeli na začetku resničnostnega šova Otok sovraštva.

Alex von Hauptmann (preiskovalni novinar Mravljišča)