Dr. Wexler je Wernerja cepil prisilno in tako rekoč mimogrede... (foto: posnetek zaslona)

Kot kaže, imajo teoretiki zarote, ki opozarjajo na zlohotne načrtne globalne elite, da s cepljenjem proti covid19 pridobijo nadzor nad svetom, prav. Našli smo namreč videoposnetek, ki dokazuje šokantno dejstvo, da je bil prva žrtev (poskusni zajček) te igre tedaj še mladi slovenski (pravzaprav hrvaški) pevec Werner, ki je prav zato danes eden najostrejših nasprotnikov cepljenja.

Kakor je mogoče videti s posnetka, je Werner v tistem času (leta 1987) delal kot prodajalec v ZDA, šele kasneje se je vrnil v domovino. V spodnjem posnetku je nekje od 2:00 naprej prikazano, kako je dr. Ozzie Wexler cepil Wernerja kar pri dvigalu v trgovskem centru, ne da bi ga prej vprašal za dovoljenje. Pri tem je vanj vbrizgal pomanjšano kapsulo v velikosti mikroba, v katerem je bil človek in še čip. K sreči se je vse dobro končalo in so vse, kar je Werner prejel s cepljenjem, spravili iz njega. Iz teh posnetkov so nato iznajdljivi Američani naredili film, ki je poznan pod imenom Innerspace oz. Mikrokozmos. Čeprav je na koncu filma nakazano nadaljevanje, do njega ni prišlo, ker so se vsi nastopajoči nato vrnili iz ZDA domov, tudi Werner.

Prizor iz filma, ko Kučan in Skela Savićeva pregledujeta prezeblega Wernerja. Na skrajni levi je Popit. (foto: posnetek zaslona)

Ena od anonimnih prič tega dogajanja trdi, da na posnetkih sploh niso filmski igralci, ampak osebe iz sveta politike, med njimi je celo nekaj slovenskih. Tako je mogoče najti na posnetkih celo tedanjega partijskega šefa Milana Kučana, ki ob asistenci zadnje čase zelo razvpite Brigite Skela Savić v hladilnici pregleduje premraženega Wernerja. Američani naj bi obraze vpletenih samo nekoliko spremenili. Savićeva naj bi prevzela kodno ime Margaret Canker, Kučan pa je bil Victor Scrimshaw. Ob tem pa se mu je zgodila tudi manjša nesreča, saj je po nesreči padel v bazen za pomanjševanje, ki je po vklopu mehanizma njegovo že tako ali tako dokaj nizko telesno višino zmanjšal še za tretjino. Zaradi tega naj bi Kučan nato tudi preložil povratek v domovino, saj so mu morali Američani izdelati posebne čevlje z vložki, ki so nekoliko popravili napako z zmanjšanjem višine, kljub temu pa so se v zgradbi CK ZKS Kučana ustrašili, češ da ga je skoraj pol manj kot pred odhodom v ZDA. Po izpovedi prič naj bi takrat z njim odpotoval v ZDA tudi prejšnji predsednik ZKS France Popit, tam pa naj bi se s Kučanom skregal. Kučan si je namreč Popita zamislil kot eksekutorja, ki je sicer ubil pobeglega dr. Wexlerja, Popitu pa to ni bilo dovolj in je želel biti glavni odločevalec pri razvoju tehnologije z vbrizgavanjem mikročipov v človeško telo.

Režiser omenjenega filma Joe Dante je v intervjuju za Mravljišče povedal, da je sam že takrat vedel, da bo enkrat prišlo do izbruha bolezni covid19, čudi pa ga, da se je to zgodilo šele zdaj, skoraj 35 kasneje. »Zagotovo pa je nekaj res: tehnologija mikro oziroma nano čipov je zelo napredovala in te čipe sedaj zelo uspešno pomanjšujejo v farmacevtskem podjetju Pfeizer. Ti čipi vplivajo na spremembo našega genskega zapisa in mi smo prvi, ki smo svetu to povedali. Našo tehnologijo so uporabili celo v filmih o agentu 007, tudi v zadnjem filmu ‘Ni časa za smrt’, pa tudi ‘Umri kak drug dan’. Zelo zanimivo mi je bilo delati s Kučanom, Popitom, Savičevo in Wernerjem. Bili so odlična družba, škoda le, da sta se Milan in France na koncu grdo sporekla. Kot so mi povedali prijatelji iz nekdanje Jugoslavije, se je prepir preselil tudi v tedanjo politiko,« je za naš portal povedal Dante.

Vse pa se je dogajalo takole:

Puck Tendelton, dopisnik iz Holywooda