foto: arhiv

»Ko bomo prevzeli oblast, sprejeli novo ustavo in uvedli nov družbeni red, bodo neumnosti, kot so cepljenje in PCT, samo še spomin. Prerok Mohamed je s tem opravil že zdavnaj,« je po poročanju enega od naših očividcev svojemu sogovorniku na včerajšnjih demonstracijah dejal Adnan Binakaj, znani vahabit, ki sicer izhaja iz Kosova, zadnja leta je živel predvsem v vahabitski bazi blizu Maglaja v BiH.

Nekateri naši poročevalci so včeraj Binakaja opazili na protestu proti ukrepom vlade. Ni pa znano, s kakšnimi nameni je prišel. Vendar so vse glasnejše govorice, da naj bi na prihodnje demonstracije, tudi na tiste ob petkih, prišlo še več tvorcev prihodnje Islamske republike Slovenije. Že na prvem shodu, kjer je prišlo do nasilnih izgredov, so bili prisotni.

Uredništvo Mravljišča je uspelo dobiti pred mikrofon tudi mlajšega pripadnika vahabitske ločine, ki sicer živi v Velenju. Kot nam je povedal, si želi, da bi Slovenija sledila zgledu Afganistana, kjer so oblast končno prevzeli pravi ljudje. »Trenutno nam vladajo sovražniki naroda. Hvala Alahu, ljudje so siti njihove vladavine in to je odlična priložnost za nas. Imamo odlične zaveznike tudi v politiki. Ne bodo več dolgo vladali, kmalu bo Slovenija prva članica EU z islamom kot državno vero,« nam je povedal in pripomnil, da bo tudi evropska poslanka Tanja Fajon po novem morala nositi burko. »Če je vojska, je vojska za vse,« nam je povedal.

Mula Dahab Ibn Chordo