foto: posnetek zaslona, STA

Zadnja predvolilna soočenja naj bi povečala javnomnenjsko podporo Golobovi stranki Gibanje Svoboda in strankam KUL, pravijo naši viri. In razlog? Ljudje naj bi imeli možnost neposredno videti, da je ta opcija tehnološko zelo napredna.

Poglejmo primere. Dr. Robert Golob se je namreč končno otresel očitka, da ne sliši dobro, zaradi česar mu zlobna mularija na družbenih omrežjih stalno popravlja napis »SvoboDA!« popravlja v »Slobodan«. V zadnjem času namreč nastopa z novim slušnim aparatom. Gre za poseben tip slušnih aparatov, ki spodbujajo možgansko aktivnost, zaradi česar lahko uporabnik tega aparata v javnih nastopih deluje bolj prepričljivo in samozavestno. Kot nam je zaupal naš vir, je Golob v preteklih tednih imel težave s sluhom in se zaradi tega ni mogel dogovoriti s predsednikom SDS (ter vlade) Janezom Janšo za skupno soočenje. Sedaj naj bi bilo teh težav konec.

Se pa v Golobovem taboru bojijo, da mu tudi novi slušni aparat ne bo pomagal in da bo elektro-oligarh doživel žalostni konec, če se bo neposredno soočil s predsednikom vlade. »Janez bo iz njega naredil rižoto. Saj veste, rižota iz golobjega mesa je sicer okusna specialiteta,« nam je povedal eden od komunikacijskih strategov, ki pogodbeno svetuje Gibanju Svoboda in je Golobu že predlagal, da bi raje zamenjal ime stranke in sicer Gibanje Elektrotehnični napredek (GEN).

Kot nam je še pojasnil omenjeni vir, bodo v naslednjih tednih predstavili še več tehnoloških dosežkov. »Če verjamete ali ne, zaradi naše tehnologije je tudi Nika Kovač udeležena v gašenju požara blizu Preddvora. Tako da ne morete reči, da pri gašenju tega požara niso vključene vse nevladne organizacije. Dejansko je z igralno palico prav ona usmerjala letalo, ki so nam ga posodili Hrvati. Čeprav zaradi rumene barve letala nekateri namigujejo, da je bila to naveza z Janšo in celo z Ivom Boscarolom, je dejansko Nika vse usmerjala,« nam je povedal.

Med tehnološkimi dosežki velja omeniti tudi pripomoček, ki povečuje vtis samozavesti in ženskam daje vtis moškosti. Pripomočku se reče KMN (kajla med nogami, kar nekateri povezujejo s pevko Kylie Minogue), prva ga je uporabila Tanja Fajon, kar se je na enem od soočenj dobro videlo. S takim pripomočkom naj bi sledili trendom, ki bi relativizirali delitev na moški in ženski spol. »Trikrat hura za Fajonko, ona ima res jajca,« je njen nedavni nastop za naš portal komentiral eden od članov Mladega foruma SD.

Governo Putinelli