(Foto: Pixabay, STA, Pexels, Freepik, Pxhere)

Za sredo so na Trgu republike spet napovedani proti-cepilski protesti in protesti proti vladnim ukrepom za zajezitev širjenja okužb kitajskega virusa. Po posvetu s strokovnjaki uredništvo Mravljišča vsem udeležencem daje 10 nasvetov.

Ovijte se v aluminijasto folijo

Aluminijasto folijo ima vsako gospodinjstvo, zato z iskanjem opreme najbrž ne bo težav (drugače jo kupite v bližnjem Hoferju po Hofer ceni). Pred protestom se z njo ovijte. S tem boste preprečili, da bi vas policija obsevala.

(Foto: Pixabay)

Držite sobno anteno

Proteste z zanimanjem opazujejo tudi majhni zeleni možiclji na nebu. Antenski priključek potisnite v desno nosnico (s tem boste preprečili tudi nasilno testiranje), osredotočite misli in z vesoljčki vzpostavite stik. Naj vesolje ve, kaj se dogaja v Sloveniji.

(Foto: Pixabay)

Izogibajte se vodnemu topu

Slovenska policija ima vodni top, ki deluje samo glede na politično opredelitev, nikakor pa ne za ideološko mešano druščino. Do petka bo zato iz Nemčije prišla zelo specifična in posebna oprema, s katero bo vodni top prilagojen tudi anti-cepilcem. Zato se curku vodnega topa izogibajte.

(Foto: STA/Domen Anderle)

Ne jejte banan

Na protestu se utegnejo pojaviti provokatorji. Ti bodo, da bi se vam prikupili, delili banane. Nikar jih je jejte! Vanje so podtaknili kokain, zato vas utegnejo organi pregona obtožiti trgovanja s prepovedanimi drogami. V hipu boste v javnosti izgubili verodostojnost.

(Foto: Pexeles)

Imejte v žepu razpršilec proti mrčesu

Tajna policija bo ob pomoči CIA in BND nad protestnike spustila majhne robote v obliki mrčesa (komarji, muhe). Ko bo ta kovinski mrčes pristal na vas, vam bo pod kožo vbrizgal čip. Ne glede na to, da gre za robotke, so ti pomanjšani stroji v obliki žuželk iz neznanega razloga občutljivi za razpršila proti mrčesu. Pošpricajte jih!

(Foto: PxHere)

Poveznite si na glavo papirnato vrečko

Če ne želite, da bi kdo zaznal vašo prisotnost na protestu, si na glavo poveznite papirnato vrečko. V teoriji (verjemite, tudi v praksi) je tako: kar vi ne vodite, ne vidi tudi drug.

(Foto: FreePx)

Imejte zasilni izhod

Če razmere postanejo nevzdržne, zbežite in se zatecite v bližnjo stavbo na Beethovnovo 10. Tam boste našli zaveznike, lokacijo poznajo tudi na Psihiatrični kliniki.

(Foto: Pixabay)

Pogledujte proti nebu

Vlada bo nad vas poslala helikopterje, ki vas bodo posipali z nevarnimi strupi (chemtrails). Nevarni so zato, ker tako zastrupljeni samodejno postanete član skrivnostne kocke iluminatov. To gre z roko v roki so prisilnega prebadanja genitalij s srebrnim priborom, prigrizkov v bifeju za mučenje kanibalov in dveh adrenokromnih liftingov obraza vsakih šest mesecev.

(Foto: Pixabay)

Pokličite 520 99 00

Če vas bodo obkolili in vas želeli pregnati s Trga republike, pokličite 520 99 00.

(Foto: Pixabay)

Merite razdaljo

S preprostim trikom lahko kadar koli izračunate, kako daleč je policija. Če želite to narediti, imejte s seboj mizarski meter. Med merjenjem razdalje med vami in policistom glasno štejte do 100. Če vas je pred koncem štetja kaj zadelo, potem je policist bližje, kot ste pričakovali.

(Foto: Pixabay)

Tony Brown