foto: STA

Restavracija smo in elitna,

ve se jasno, kaj pri nas dobite,

torej brez oklevanja vstopite,

vsak obisk kot srečka je dobitna.

 

Naša hiša točke si nabira,

saj je v fokusu stvar enolična,

boste videli, kaj je dotična,

nanjo se ponudba fokusira.

 

Pet pred dvanajsto začne se kuha,

da instant je, to kar pozabite,

kulinarične skrivnosti skrite

se postrežejo vam, najprej juha.

 

Najprej juhica iz drobovine,

iz drobovja sivega goloba,

gosta juha to je, se jo zoba,

žal užitek vas prekmalu mine.

 

Pa potem golobja še pašteta,

za predjed, seveda neobvezno,

žal pa kdor ob njej premisli trezno,

zlije stran jo, boljše si obeta.

 

Kaj je boljšega sploh še od perja,

za golobje perje dragoceno

plačate ugodno in pošteno,

trojno ceno, pa nas gost še zmerja.

 

Na veganstvo naj se ne pozabi,

so golobja bedra sočna slastna,

zraven še škofija ptičja mastna,

naša restavracija vas vabi.

 

Za sladico so golobja jajca,

teh je zmanjkalo, a vam prodamo

par kokošjih, teh dovolj imamo,

jajček tudi spitanega zajca.

 

Dvanajsti ker se že bliža ura

in jedilnik kar je znan v celoti,

naj sprememba danes vas ne moti,

ni goloba, bo domača kura.

 

Tisto pa, kar naš golob prebavi,

tisto bo sladica brez primere,

za specialiteto ni ovire,

tisto se takoj pred vas postavi.