foto: posnetek zaslona

Še naprej iščemo filmske dokaze za to, da je bila pandemija covid19 planirana že zdavnaj. In smo ga našli. Film “Duh” (The Ghost) že v uvodu govori prav o tem. Posnet je bil že leta 1990, trideset let pred epidemijo. 

Film je režiral Jerry Zucker, ki je izpričano judovskega porekla, zato poznavalci menijo, da je zagotovo član katere od prostozidarskih lož. V uvodnem delu filma pa je tudi odlomek, kako se glavna igralca v filmu Patrick Swayze in Tony Goldwyn (tudi on judovskega porekla!) pogovarjata o bolezni. To prikazuje spodnji videoposnetek, mi pa navajamo prevod njunega pogovora, ko Goldwyn začne v dvigalu kašljati (maske seveda ne nosi):

Swayze: Kako je s tabo? Kaj je rekel zdravnik?

Goldwyn: Pravi, da je nalezljivo. Ne bi smel priti v službo. 

S: Pa izpuščaj?

G: Izpuščaj? Tudi zelo nalezljiv. Pravi, da se širi. 

S: Pa menda ne? Po spolovilu?

G: Ja, prav tam. Pravzaprav povsod. Pravi, da se ne smem nikogar dotikati. (in v tistem trenutku prime za ramo enega od potnikov v dvigalu) Oprostite.

Po nekaterih podatkih se Swayze ni bal virusa, ker je bil takrat že cepljen. Vendar pa naj bi prav zaradi cepiva zbolel za rakom in umrl. Goldwyn pa je še vedno živ. In prav to naj bi dokazovalo zaroto. Swayze sicer po filmsko umre že v samem filmu, vendar zaradi krogle.

Za zdaj še nismo dobili komentarjev tistih, ki najbolj nasprotujejo vladnim ukrepom.

Sicer pa, posnetek je zelo zgovoren:

https://www.youtube.com/watch?v=_7YmmcEx8-0

Mad Levinson, specialni dopisnik