foto: montaža Mravljišče

Ko smo včeraj objavili članek o Billu Gatesu in njegovi napovedi virusa covid20, smo pravzaprav kar pozabili, da smo ta članek objavili na njegov 66. rojstni dan. A očitno so nekatera naključja nekoliko ponagajala tudi njemu.

Namreč, japonski heker – mediji poročajo, da se imenuje  Ruichi Sigamota – se je letos spomladi dokopal do dokumentov, po katerih naj bi se čipi, ki jih dobivamo s cepivi, sprožili 28. oktobra 2021. To je bilo včeraj. Čipe bi torej morali preko tehnologije 5G sprožiti včeraj, kar bi pomenilo, da bi to pomenilo nenadni izbris najmanj štirih milijard ljudi po vsem svetu, od tega skoraj milijon v Sloveniji. Čeprav je kasneje prišlo na dan, da naj bi bilo to s čipi le prvoaprilska potegavščina, pa to ni zadovoljilo tistih, ki menijo, da ne gre samo za teorijo zarote, ampak za peklenski načrt. Zato so včerajšnji dan pričakali s strahom, ne glede na to, da se sami niso dali cepiti. So pa svojim znancem in prijateljem, ki so se dali cepiti, poslali poslovilna sporočila.

Vendar pa se včeraj masoven vklop čipov ni zgodil in niso zaznali množičnih smrti, kar je teoretike zarot – tudi v Sloveniji – močno razočaralo. »Tega si res nismo mislili, da so Gates in njegovi prostozidarji taki amaterji,« se jezijo v gibanju Osveščeni prebivalci Slovenije, medtem ko od Boga navdihnjeni prerok Dejan B. C., sicer velik podpornik slovenskega mesije Zorana Stevanovića, pravi, da to ne pomeni, da se pomor ne bo zgodil, le prestavili so ga. »Dan smrti za tiste, ki so prejeli žig zveri s cepivom, ki ga je Jezus napovedal v posebnih sporočilih že desetletje pred tem, zagotovo pride!« je sporočil. Zakaj so ta dan prestavili, nam ni znal pojasniti, tako kot naše raziskovanje doslej ni obrodilo sadov, ko smo hoteli dobiti informacije, zakaj so denimo Jehove priče zastonj odpeljali gumijaste čolne na Krvavec, potem pa napovedanega vesoljnega potopa ni bilo. Nanj čakajo že skoraj 50 let.

Se je pa zato včeraj zvečer javil eden od Microsofrovih inženirjev, ki nam je pojasnil, zakaj ni prišlo do sprožitve čipov. »Kot veste, je kapaciteta oddajnikov 5G po svetu še premajhna. Vklop čipov smo načrtovali 28. oktobra 2021 ob 6.66. Ura je zelo simbolična, saj gre vendarle za aktivacijo tistih duhovnih sil, ki rešujejo svet in ga oblikujejo na novo. Večkrat smo pred vklopom sistem testirali in je deloval brezhibno, ob vklopu pa nam je ponagajal milenijski hrošč, ki je samovoljno spremenil nastavitev čipov, češ da se ti sprožijo šele ob epidemiji covid20 in ne že zdaj, ko imamo šele delta različico covida 19. Vse, kar se je zgodilo ob tej uri, je bil rahel potres na vseh mestih, kjer se nahajajo že zdavnaj ugasli ognjeniki. Zaradi tega se je sprožil tudi alarm v Neaplju, češ da je Vezuv spet aktiven. Napako odpravljamo, nov datum vklopa čipov bo znan kmalu,« nam je sporočil inženir, ki želi biti anonimen.

Pepi Bohorc