foto: Montaža Mravljišče, Freepik

Hrvaški upokojenski spletni portal Mojevrijeme.hr je že pred sedmimi meseci objavil navodila, ki so še vedno aktualna. Gre namreč za način, kako iz telesa odstraniti nanodelce, torej čipe 12 generacije. Spomnimo: v filmu “Ni časa za smrt” je tudi agent James Bond, ki ga je še zadnjič upodobil Daniel Craig, v telo dobil takšne delce, ki se jih ni mogel več znebiti. Vendar pa rešitev obstaja. 

Če se boste namreč držali predpisanih navodil, vam ne bo mogel slediti nihče od zlohotnih globalistov – razen seveda preko mobilnega telefona, ki beleži vašo lokacijo, če imate seveda pameten telefon. Kakorkoli že, sledite predpisanemu postopku in boste rešeni, saj gre v resnici za otročje lahek poseg, piše omenjeni portal. Pri tem vam mora pomagati tudi druga oseba, imeti morate tudi magnet.

Prvič: Slecite se in dvignite roko, v katero ste prejeli cepivo.

Drugič: Oseba, ki vam pomaga, z nekaj krožnimi gibi preide na mesto nad vbodom in sicer z magnetom. Magnet je treba nato od mesta vboda kontinuirano počasi vleči do zadnjične odprtine (anus).

Tretjič: Po nekaj krožnih gibih z magnetom okoli anusa je treba magnet hitro odmakniti od telesa, tako kot pri depilaciji dlak, da se nanodelci izločijo skozi anus. V tem času, ko se nanodelci izločajo iz anusa, zakašljajte.

Četrtič: Bodite vztrajni. Če ne pride do izločitve v desetih poskusih, počepnite in celoten postopek ponovite po opisani proceduri. Pri izločanju nanočipov si lahko pomagate s prstom.

Petič: Ob zaključku postopka vzkliknite: “Pametnemu dovolj!”

Ilustracija, ki prikazuje potek postopka, je sicer objavljena TUKAJ.

Kot sporočajo naši viri, je z opisanim postopkom mogoče rešiti številne probleme, saj s Hrvaške poročajo, da upokojencu, ki se je cepil, sedaj ne letijo več noži v hrbet, odkar je s tem postopkom izločil nanodelce. Iz Srbije pa poročajo, da ta postopek pospešijo tako, da mora tisti, ki hoče izločiti nanodelce, najprej pojesti veliko pasulja. Vendar mora druga oseba, ki pomaga pri izločanju, nositi plinsko masko.

Gill Bates