foto: STA / Tamino Petelinšek

Da je Srbija velika in da lahko seže celo dlje kot do Tokia, dokazuje tudi dejstvo, da je velikemu slovenskemu protestniku srbskih korenin Zoranu Stevanoviću tako narasla popularnost, da ga je na tiskovni konferenci kot predstavnika ene od velesil omenil celo ameriški predsednik Joe Biden.

Po poročilih CIA pa je Stevanović celo za Slovenijo relativna neznanka. Javnost ve o njem samo, da je rojen leta 1982, da je končal policijsko šolo v Tacnu in da je kranjski lokalni politik. Nič pa slovenska javnost ne ve o Stevanovićevih skrivnostnih potovanjih, na enem od teh naj bi se celo srečal s papežem Frančiškom, s katerim sicer nimata enakega mnenja o sprejemanju ilegalnih migrantov. Srečanje naj bi se zgodilo nedavno na Madžarskem, eden od japonskih novinarjev, ki je bil tam navzoč, pa je nato ljudi okoli sebe spraševal, kdo je tip v belih oblačilih, ki se rokuje s Stevanovićem.

Prav srečanje s papežem pa naj bi delno pripomoglo, da je prav na papežev god 4. oktobra prišlo do večurnega izpada celotne mreže Facebooka, Instagrama in še nekaterih spletnih platform. Ta izpad se je zgodil nekaj ur po tistem, ko se je Stevanović srečal s predsednikom republike Borutom Pahorjem ter napovedal nove proteste. Odgovornost za padec facebooka je Stevanović že priznal, dokaz pa objavljamo spodaj. Slovenija torej postaja središče sveta, očitno sedaj vsi globalisti, od Marka Zuckerberga, Billa Gatesa do Georgea Sorosa trepetajo pred nekdanjim policistom. Zuckenberg naj bi zato kar sam izklopil facebook.

Po naših informacijah bo zato jutri ob 17h po srednjeevropskem času izredna seja Varnostnega sveta Združenih narodov, State Department pa je že pozval sedež zveze Nato v Bruslju, naj v Slovenijo napoti nove čete za preprečevanje svetovne revolucije.

Stevo Zoranović