foto: epa

Počasi, a zanesljivo se izrisuje naš skupni levičarski in komunistični povolilni program, ki na svoj ideološki način in v prakso našega prostora polnega fašizma in nacizma prinaša nekaj putinovskega. Tudi Putin je Ukrajino napadel zaradi tamkajšnjega fašističnega režima, ob tem pa se je grozljivo dokazalo, da ni fašistična samo vlada, ampak celotno ukrajinsko ljudstvo, ki je militantno neodgovorno vzelo orožje v svoje roke. In tudi mi se borimo proti našemu fašizmu in bomo to odločno nadaljevali ne glede na žrtve drugih.

Marko Bandelli, ki so ga desničarji in domobranci skorajda linčali, je vendarle že pred meseci daljnovidno podprl Putina, ki je uzakonil kaznovanje neposlušnih novinarjev. Zdaj je šel korak dalje – poročevalci lahko dobijo 15 let zapora, če po njegovem rečejo, ali zapišejo, da je v Ukrajini vojna. A naši javni delavci so že pred njim poročali, da gre za konflikt in spopad, ker vojne tam ni. Sicer pa je jasno, da je Putin manj kriv za napad na Ukrajino kot pa Janez Janša, ki neverjetno goreče in neodgovorno podpira Ukrajince pri napadih na nič hudega sluteče ruske vojake, ki nikomur nič nočejo – samo Ukrajinci se morajo predati.

Predaja je bila ponujena tudi Janezu Janši, ki je zahrbtno napadel bivšo vlado Marjana Šarca, da je ta moral odložiti orožje oziroma, celo vreči puško v koruzo. Na dan, ko se je izkazalo, da hoče Janša narediti novo vlado, mu je bila ponujena pomilostitev, če tega ne stori. In je storil. Zato bomo levičarji in komunisti po prevzemu oblasti pač morali uporabiti nekatere metode in sredstva, ki imajo na fejstbuku podporo anticepilcev, ki so se čez noč iz specialistov za medicino in viruse spremenili v odlične poznavalce geostrateških vprašanj Evrope in sveta. V tem smislu so anticepilci seveda vneti zagovorniki Putinove miroljubne politike, ki se je spremenila v spopad samo zato, ker so Ukrajinci trmasti. Tudi Janšo smo v vsem tem času najmanj trikrat na teden pozvali, naj se preda in nam prepusti oblast, česar pa ni storil.  Ko bo oblast naša, pač ni drugega izhoda, kot da ne bo milosti za sovražnike, kamor poleg Janše in njegove koalicije sodijo tudi vsi njegovi podporniki. Večino smo že identificirali in naredili spiske, da potem ne bomo po cestah in ulicah anarhistično likvidirali vsepovprek, čeprav je tudi v tem primeru to opravičljivo. Če namreč med desetimi nedolžnimi likvidiramo enega krivega, je to opravičljivo.

Lotiti se je treba vseh družbenih sistemov in podsistemov, posebej pa medijev. Kot že večkrat javno povedano, bomo odstranili vse desne medije, Novo24TV pa porušili. Posebej nas veseli, da imamo v svojih vrstah revolucionarje tipa Miha Kordiš, tega malega Putina iz moje ulice, ki je zadnjič na odboru za kulturo jasno povedal, da bomo po prevzemu oblasti morali v javni hiši odstraniti nameščence Janševega oziroma janšističnega režima, saj ne smemo dovoliti, da na ekranih gledamo propagandiste tipa Rosvite PesekIgor Pirkovič in Jože Možina. Ali, kot pravijo naši strategi celo v oddajah javne hiše – jame so prazne, čas je, da jih spet napolnimo. Pri vsem tem moramo biti enotni, čeprav se včasih zdi, da nas najeda virus iz golobnjaka, kot temu pravijo domobranci. Golobova stranka je pridobila nekaj kadrov in kandidatov, ki obetajo, da nam bodo pomagali uresničiti revolucionarne ideje. Med njimi so Urška Klakočer, odstavljena sodnica, Mojca Šetinc Pašek, neodvisna novinarka, ki je tožila predsednika vlade, ko je ta ugotovil, da gre za kučanistično prostitucijo in ne novinarstvo. Pridružil pa se jim je tudi neodvisni Slavko Bobovnik, ki so mu na plano potegnili nek papir, da je delal za vojaško obveščevalno službo. In je zdaj kriv papir. Komunisti pa so v fond likvidatorjev pritegnili Blaža Zgago, ki je prišel iz azila v svoji hiši in Jonasa Žnideršiča, ki ga je življenje pod fašizmom zelo zaznamovalo.

Še to – prvi val našega napada bo usmerjen proti kleti na Trstenjakovi in proti Janševi psihiatrični kliniki v Avstraliji. Če namreč zmaga, bomo vsi tam končali.

Vinko Vasle