foto: Demokracija

Naše Gibanje Svoboda je z dnem, ko smo predstavili svoje kandidate, prešlo v naslednjo fazo – v fazo osvobodilne fronte Roberta Goloba. V resnici to pomeni, da smo formirali vojaške sile, ki se bodo najprej spopadle z diktaturo tvitanja Janeza Janše, o čemer je naš veliki predsednik (tule lahko ploskate, je bilo tako mišljeno!) Robert Golob že izrazil svoje mnenje, ko je napovedal, da Twitter računa ne bo imel. To ne pomeni, da ga ne zna imeti, ampak, da gre za zavestno odločitev, ki bo onesposobila desničarsko divjanje po njegovem Twitter profilu. Tudi tako bomo preprečili širjenje informacije o zaslužkih našega velikega predsednika, kar so zavržna dejanja, ker je znano, kot je povedal naš veliki predsednik sam – in to večkrat, da je v evropskem in širšem prostoru bil prepoznan kot eden največjih elektro trgovcev 21. stoletja.

V tem primeru je šlo za veliko zaroto, tako rekoč za vojno napoved našemu velikemu predsedniku Robertu Golobu, ko so sile s Trstenjakove vdrle v GEN-i in samo Tonetu Krkoviču gre zahvala, da ni bilo večjih žrtev, ker je z lastnim telesom preprečil, da bi našega velikega predsednika celo ugrabili in je o tem večkrat prizadeto pripovedoval na Golobovih tiskovnih konferencah, ki so bile v resnici največje predstave velikega človeka (spet lahko ploskate, čeprav tu ni bilo mišljeno) po pristanku človeka na Luni. Tako je prišlo do nenapovedane vojne desničarjev z našo stranjo in smo bili izziv prisiljeni sprejeti.

Zato je naš generalštab, ki ga vodita Milan Kučan in Gregor Golobič, pripravil nekatere pomembne geostrateške in operativne smernice. Da bi sovražniku že takoj na začetku zadali pomemben udarec, naj bi v pol ure zasedli vilo SDS na Trstenjakovi in osvobodili sužnje iz kleti, kjer morajo v nemogočih razmerah štiriindvajset ur na dan garati na Facebooku in posebej na Twitterju. Gre za hudo agresivna, nečloveška fašistična dejanja, saj so znani primeri, ko so ti sužnji tako rekoč zasedli celotno Twitter sceno in so zaradi njihove agresivnosti  tudi nekateri zapriseženi levičarji prestopili na stran desničarjev. Gre v resnici za prve žrtve digitalne Slovenije, ko so jim oprali možgane, če odštejemo digitalni zločin širjenja domobranske ideologije s 5G v cepivih. Ob tem je treba povedati, da so na Trstenjakovi v delu kleti razvijali tudi biološko orožje – virus, ki spreminja DNK levičarjev v desničarje. O tem bo v kratkem na posebni tiskovni konferenci spregovorila Mojca Pašek Šetinc, ki je v okviru naše OF zadolžena za prepotrebne dezinformacije in črno propagando, pri čemer ji bodo koristile večletne izkušnje iz javne hiše.

Naša oborožitev je seveda mogočna, saj smo kot politična stranka v resnici tempirana bomba na slovenskem političnem odru. Ko nas raznese, je zadnjič rekel naš veliki predsednik Golob, se bodo vsi sovražniki v hlače, s čimer je Golob po svoje duhovito odgovoril tudi na desničarske nesramnosti, da od golobov ni nič in da je vse, kar znajo, da vse poserjejo.

Na kratko poglejmo še pomemben človeški faktor naše osvobodilne fronte. Urška Klakočar, tista bivša sodnica, ki je napadla Janšo, bo imela eno samo skrb – skrbela bo za potrebno ugodje našega velikega predsednika, ki bo iz zaledja vodil frontalne bitke. Zoran Janković bo za potrebe naše elitne vojske na terenu poskrbel za brigado farmacevtk. Dejan Zavec, boksar, bo tako imenovani intelektualni kanonfuter v prvih bojnih linijah, Tamara Vonta pa bo imela na skrbi poljsko kuhinjo, pri čemer jo bo za vsak primer nadzoroval specialni oddelek naše vojaške policije.

Janja Sluga bo, kot tako rekoč pritepenka iz parlamenta, svojo zvestobo našemu velikemu predsedniku šele morala dokazati na različne načine in v različnih položajih na fronti in odslužiti tudi svoje grdobije, ko je bila še zvesta članica SMC. Danijel Bešič Loredan bo kot prihodnji minister za zdravje na fronti pregledoval ranjene sovražnike in jim izdajal potrdila “ni pomoči”. Magnifico pa bo naše osvoboditelje spodbujal s pesmijo “Magnifico je peder”.

Vinko Vasle