Foto: Daniel Novakovič / STA

Pred kratkim je v tabloidnih medijih završalo, saj so poročali o nenadnem razhodu pevke Saše Lendero in njenega moža Mihe Hercoga, ki sta se sicer poročila še pred kratkim, sta pa v partnerski zvezi že dvajset let. 

Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov, je ob tem razkrila, da to ni nič posebnega, saj sta Saša in Miha menda doživljala krize že v prejšnjem življenju, ko sta bila poročena in sta imela tri otroke, a je med njima ostal karmični dolg. Tega sta uspela poravnati šele v tem življenju. No, v prejšnjem življenju naj bi Miha Hercog živel na Korziki, ni pa znano, kakšno ime je imel tam. Prav zato smo v uredništvu Mravljišča sprejeli odločitev, da tja pošljemo posebno novinarsko ekipo in poiščemo morebitne njune potomce. Glede na opis, da naj bi bil že v prejšnjem življenju glasbenik in menedžer, se je to zagotovo zgodilo v dvajsetem stoletju, zato obstaja možnost, da so otroci še živi. Prav oni bi lahko potrdili, ali besede držijo.

V prejšnji inkarnaciji, poroča portal “Govori se”, se ni zgodilo, da bi Miha izpolnil obljubo, vendar obljuba dela dolg in v tem življenju sta se ponovno srečala. “Bila je ljubezen (ne na prvi pogled, temveč na prvi spev) – ob prvem njegovem petju. Takrat ga je njena duša prepoznala: »Ooo, ti si ta!!!« In njeno srce je vztrepetalo, kot da se ga spomni, da ga že od nekje pozna … Čeprav je sprva zelo dvomila vanj (vzrok dvoma je ostal iz prejšnjega življenja), se je šele kasneje, ko se je izkazal kot mož beseda, prepustila zaupanju,” je odkrila Winkler Droletova v nadaljevanju. Po njeno je Saša Lendero v tem življenju dala Mihi Hercogu še eno priložnost, saj sta stara znanca še iz prejšnjega življenja.

Za komentar smo povprašali kar nekaj poznavalcev tovrstne scene, od psihologov, psihoterapevtov pa vse do strokovnjakov za verbalno in neverbalno govorico. Med drugim se nam je oglasil celo minister za zdravje Danijel Bešič Loredan, sicer ortoped. “Veste, ko nekdo ves čas govori, da ne gre na kolena, je to verjetno znak, da je imela v prejšnjem življenju obrabljena kolena in ni mogla klečat. Sicer pa, tistih glavnih stvari se v neki intimni zvezi ne dela stojé. Morda je zaradi tega nastala kriza in razhod,” je komentiral naša ugibanja.

To pa še ni vse. V uredništvo smo dobili zapis, ki ga je leta 2005, tri leta pred svojo smrtjo, naredila Marie Castello, ena najbolj znanih ameriških vedeževalk. V svojem zapisu je namreč omenila par iz neke majhne državice v Evropi, kjer ona dopoveduje, da ne gre na kolena. Kot napoveduje, bo njun odnos v naslednjem življenju povsem razrešen, saj bosta postala brat in sestra. Njun odnos bo karmično razbremenjen. “Tako omenjena gospodična ne bo imela več težav s tem, da bi šla na kolena. Pred njim že ne,” je zapisala.

Alexandra Lender Herzog