foto: STA

Čeprav je Karl Erjavec tako rekoč že “gotof” in odpisan iz politike, pa se očitno ne da. Po naših informacijah bo v kratkem postal predsednik novega Društva žrtev novih obrazov. 

In zakaj ravno Erjavec? O tem smo povprašali kar njega. “Glejte, ves čas sem govorru, d  je nov obrraz nova napaka. Jest nism prršu kot nov obrraz. Počas sem se vzpenjal po lestvici navzgorr. Bil sem drržavni sekrretarr na ministrrstvu za prravosodje, potem v prrvi Janševi vladi ministerr za obrrrambo, pol leta po tem sem postal prredsednik DeSUS, na naslednje volitve sem strranko popeljal kot starrri znanec politike. In sm biu pol ministerr še v šestih vladah. Zarrad novih obrrazov sm moru odit iz politike. Pa ves čas sem vam govorrru, kaj majo Pahorr, Šarrec in Janša skupnega. Errjavca,” nam je pojasnil bivši predsednik DeSUS.

Da je Erjavec res opozarjal na zablode novih obrazov, pa dokazujejo tudi spodnji posnetki:

Kot nam je še zatrdil Erjavec, je društvo odprto za vse, tudi za nekdanje nove obraze. Če se torej zgodi, da bosta Marjan Šarec in Alenka Bratušek po 24. aprilu izpadla iz parlamenta, se lahko brez zadržkov vključita v društvo, nam je še povedal nekdanji večkratni minister. Navsezadnje bo to zaradi tega, ker sta postala žrtvi Roberta Goloba. V društvo so povabili tudi Mira Cerarja, ki je prav tako odšel iz politike, morda bo v društvo vstopil tudi Zoran Janković.

Drago Rjavec