foto: Twitter

Zadnje čase se po tisku v Rusiji in tudi nekje po Evropi pojavljajo napovedi najbolj znanih vedeževalcev, da bo znana Slovenka čez nekaj let rešila Evropo pred veliko preizkušnjo. Imena ne navajajo, mi pa smo šli po sledeh teh napovedi.

Kot je razvidno iz opisa E. M. Nikolaja, enega najbolj znanih ruskih jasnovidcev, se je že ta vikend začel premik, ki bo čez nekaj let naplavil na površje pomembno osebo, ki je že skušala priti v vrh evropske politike, vendar ji ni uspelo. Je bila pa že v samem vrhu slovenske politike in jo zahodni svet priznava kot nekakšno novo Zülehyo Yaman. Gre za priljubljen lik iz turške nadaljevanke »Vedno tvoja« (v izvirniku se imenuje: Bir Zamanlar Çukurova), kjer je nesrečna Züleyha po poklicu šivilja, vendar je prišla v svojem življenju zelo daleč.

Iz opisa je razvidno, da ruski jasnovidec govori o Alenki Bratušek, nekdanji slovenski premierki, ki je pred leti skušala priti tudi v Evropsko komisijo, vendar ji ni uspelo. Po osnovnem poklicu je namreč šivilja, a je prišla do magisterija s področja družbenih znanosti, sedaj je poslanka in predsednica stranke, ki se imenuje kar po njej. Jasnovidec sicer govori tudi o t. i. “črni mambi”, ki je dobro izkoristila smrt svojega strankarskega kolega, da je lahko sama zasedla prestol.

Očitno pa bo kar držalo, da prihaja do premikov njej v prid že ta konec tedna. V SAB je namreč prestopilo okoli 250 članov stranke DeSUS, kar politični analitiki iz tujine ocenjujejo kot pomemben začetek premikov ne samo v slovenski, ampak tudi v evropski politiki. Kot pravijo, je pritok novih članov v razmeroma obrobno stranko SAB šele začetek nečesa novega. »Če vemo, da naslednje volitve pričakujejo v Sloveniji spomladi 2022, se lahko zgodi, da bo takrat SAB zmagovalka volitev. To pomeni vrnitev Bratuškove na vrh, a ne za dolgo, saj bo že kmalu zatem prevzela zelo pomembno funkcijo v EU,« trdijo naši viri.

Medtem pa jasnovidec iz Rusije napoveduje, da Evropsko unijo čaka velika preizkušnja. »Ogrožali jo bodo trije ledeni možje. Znana Slovenka jih bo odgnala, tako kot je enkrat že odgnala v svoji državi trojko iz Bruslja,« njegove besede povzema agencija Itar Tass.

Kot torej kaže, se poslanec SAB Andrej Rajh res lahko pohvali z velikim dosežkom, da je izpulil precej članov stranki, ki je bila nekdaj koalicijska partnerica SAB.

Aleksej Sergejevič Aljenkin