foto: Demokracija

Pred kratkim smo poročali, da organizatorje anticepilskih protestov – naslednji naj bi bil 4. decembra – grabi panika, ker naj bi bila prekinjena dobava kokaina. 

A očitno so njihovo stisko prepoznali tudi vrhovni sodniki, ki so – z izjemo Barbare Zobec – glasovali za izpustitev “balkanskih bojevnikov”. Obtoženi v zadevi Balkanski bojevnik bodo zaradi stališča, da so bili dokazi proti njim pridobljeni protizakonito, lepo na prostosti. Za njihovo izpustitev je glasoval tudi znameniti Branko Masleša. To pa pomeni, da bodo dobave kokaina spet neprekinjene.

In zakaj se vrhovni sodniki niso upali sf**ati “Balkancev”? Uredništvo Mravljišča je raziskalo ozadje, saj nam je član ožjega kolegija, ki organizira proteste proti vladi, povedal takole: “Glede našega odnosa do vlade smo se zelo dobro ujeli z Brankom Maslešo. Ker ve, da potrebujemo veliko ‘goriva’ za svoje delovanje in da moramo ostati aktivni, saj nas vlada ves čas šprica z omamljevalnimi sredstvi, tudi s pomočjo chemtrailsov. Klin se s klinom zbija, pravi star pregovor. Veseli smo, da so našim prošnjam, da sodišče razglasi nekakšen moratorij na preganjanje dobaviteljev belega prahu, vrhovni sodniki ugodili. Branko Masleša je našo prošnjo prenesel ostalim kolegom, saj bomo tako lahko lažje sf*kali sedanjo vlado. Zelo smo mu hvaležni. Sedaj bomo lažje delali, ker je Čelavi naš neposredni dobavitelj.”

Našega sogovornika pa smo vprašali, zakaj takšen odpor do cepljenja. “Ker nočemo biti podobni tistim, ki jemljejo heroin. Mi nismo niti iglavci, niti listavci. Mi smo sesalniki za prah na dveh nogah. Na to smo ponosni.”

Zoki Smrkec