foto: STA, montaža Mravljišče

Včeraj je v javnost prišlo sporočilo stranke Resni.ca, češ da odstopajo od nadaljnjega organiziranja upora.  

Čeprav navajajo, da naj bi bilo to povezano z dejstvom, da želijo preprečiti morebiten zapor za Zorana Stevanovića, pa so razlogi povsem drugje. Naši viri so razkrili dva.

Prvi naj bi bil v tem, da bi vsak nadaljnji protestni shod pomenil tveganje za to, da bi protestnike policija cepila tako, da bi cepivo dobili preko dimnih bomb ter vodnega topa. Vodni top namreč ni napolnjen z navadno vodo, ampak takšno, ki je obogatena s številnimi čipi. S slednjimi naj bi globalisti lahko prevzeli nadzor nad obnašanjem ljudi. Odstop od upora naj bi bil dokaz tega. Ni pa znano, kdo je izdelovalec cepiva, ki naj bi ga prejeli protestniki preko dimnih bomb, govori pa se, da je najverjetneje ruskega ali kitajskega porekla.

Drugi razlog za odstop od organizacije novih protestov pa naj bi bil v tem, da bi lahko naslednjič policisti s pendreki nabunkali precej ljudi. Tega pa Zoran Stevanović, ki je bil tudi sam policist, ne želi. Nekaterim najglasnejšim protestnikom naj bi off the record dejal: »Nihče vas ne sme tepsti!« Po srbsko pa se temu reče: »Niko ne sme da vas bije!« 

Iz tega razloga je stranka Resni.ca spremenila taktiko in sprožila tajni projekt »Kosovo«. Za zdaj še ni znano, za kaj naj bi šlo v tem projektu.

Yenul Jashari