foto: STA / Hina

Glede na to, da je včeraj vsaj za nekaj ur crknila kompletna mreža spletnih aplikacij, kot je denimo Facebook, je nastala precejšnja panika. Ob tem je predsednik republike Borut Pahor samo nekaj ur pred tem sprejel organizatorja nasilnih protestov Zorana Stevanovića. Kot opozarjajo naši kibernetski strokovnjaki, je avtomatski varnostni sistem Pahorja očitno napačno informiral o tem, kdo je Stevanović. To naj bi bil znak, da se v Sloveniji dogaja nekaj nenavadnega.

Včeraj se je v Sloveniji tudi začela vaja Evropske unije, pri čemer sodeluje okoli 800 pripadnikov tujih vojaških enot, ki naj bi Slovenijo že okupirale. Mediji o okupaciji ne poročajo, ker so s strani okupatorja podkupljeni, čeprav gre za hujše dogajanje od tistega, ki se je zgodilo 6. aprila 1941, trdijo naši viri. Slednji tudi opozarjajo, da te vaje ne bi bilo, če ne bi predvidevali, da bo Slovenijo v kratkem prizadel rušilni potres, katerega preliminarna magnituda naj bi presegla osmo stopnjo. Na to je opozorila tudi dolgoletna predsednica Helsinškega monitorja Neva Miklavčič Predan. »Napoved je možna, ker gre za namensko, ciljano uporabo tektonskega orožja zoper Slovenijo, ki se praviloma izvaja iz pospeševalnika v Cern-u, Švica, na podlagi odkritij Nikole Tesle. Na Arsu vsaj 2 leti poročajo o vsakodnevnih potresih v Sloveniji, tudi več na dan,« je v odprtem pismu Milanu Kučanu opozorila Predanova. Kot pravi, potresi v Petrinji na Hrvaškem s ciljem zrušitve nuklearke Krško dejansko napovedujejo uničenje Hrvaške in  Slovenije.

Prav zato se je Neva Miklavčič Predan tudi z odprtim pismom obrnila na Milana Kučana, čeprav naj bi bil slednji navaden upokojenec, vendar je še vedno »oče naroda«, ki ima številne mednarodne povezave z vplivnimi posamezniki, ki po njenem mnenju želijo z vsakršnim nasiljem, mimo volitev, postati sveta vladarji z novim svetovnim redom, kot npr. George Soros, mentor slovenske levice, mladoletni nacist iz 2.svet. vojne, ki pa ga je Kučan vseeno odlikoval. Z njim naj bi bil povezan Bill Gates (po mnenju N. M. P. trenutno neaktiven zaradi ločitve iz pedofilskih razlogov) in pa Klaus Schwab, švicarski prostozidar, ki napoveduje, da nam bodo vzeli premoženje, denar in bomo lačni jedci črvov (vremensko vojskovanje proti kmetijskim pridelkom in povrtninam). Prav on naj bi poskrbel, da bo kibernetski napad izklopil elektriko (spletna stran Davos, WEF, Projekt Cyber Poligon).

Med krivce za potrese naštevajo vadbišče Poček z Natovimi vajami, tam naj bi bili že potresi z epicentrom prav v Počku in sicer z magnitudo 4.5. »Kot državljanka in predsednica Helsinškega monitorja Slovenije za človekove pravice vas prosim, če bi lahko intervenirali pri Klausu Schwabu, da ustavi potrese iz Cerna za Slovenijo, saj je znano, da prostozidarji radi delajo prav obratno od svojega imena, radi rušijo in uničujejo stvarstvo, naravo in vse kar so drugi, ljudje, dobrega ustvarili,« je zapisala Predanova.

Skratka, sodeč po njenem pismu so t. i. chemtrailsi, torej sledi potniških letal, v katerih so kemikalije za nadzor vremena, ter čipi, ki jih vsebujejo cepiva proti covid19, prava mala malica proti temu, kar nas čaka v bližnji prihodnosti. Sedaj lahko te dogodke ustavi le še nekronani kralj Slovenije Milan Kučan.

Mile Hišan