foto: Mravljišče, Pixabay

Potem ko je vse kazalo, da bodo čipi v cepivih pobili vse cepljene, zdaj kaže, da bo ravno obratno – cepljeni bodo preživeli, necepljeni pa ne. In necepljenih je največ v Afriki, kar pomeni, da je v ozadju rasistična zarota.

Cvetka Pogorelec iz Inštituta 9. marec je za Mravljišče povedala: »Vse več dokazov se kopiči, da je v ozadju COVID-19 zarota belcev proti črncem.«

Na vprašanje, ali ima kakšne dokaze, je odgovorila: »Znano je, da bi se morali čipi v cepivih sprožiti že 28. oktobra lani in pomoriti necepljene. To se ni zgodilo, očitno je šlo za načrtno spuščanje megle. Prav tako je danes znano (in številke ne lažejo), da je najmanj cepljenih v Afriki. Torej?«

Cvetka iz tega sklepa, da je COVID-19 pravzaprav zarota belega človeka proti Afričanom. Po njenem mnenju so bili tisti desničarji, ki so nasprotovali cepljenju, provokatorji, ki so zavajali javnost, da se ne bi razkril načrt genocida nebelih ljudi. »Ti ljudje, ni jih veliko, se bodo zadnji hip cepili in preživeli. Na srečo smo načrt še pravočasno razkrili in ga, upam, tudi začasno ustavili. Namen je bil grozljiv: potem, ko v Afriki ne bi bilo več ljudi, bi to celino bele elite spremenile v velik safari za zabavo,« je prepričana Pogorelčeva.

Eden najbolj vidnih predstavnikov nasprotnikov cepljenja Aleš Erzetič meni, da se predstavnici Inštituta 9. marec zmešalo. »Ona je krava židovska. Zavaja in laže. Resnica je, da so v cepivih čipi, ki bodo pomorili tiste, ki so se cepili. To se bo zgodilo 25. maja. Te informacije so zelo zanesljive,« je še povedal Erzetič.

Teo Zarotič