(Foto: Policija & Twitter)

V uredništvu Mravljišča opažamo, da se v zvezi s cepljenjem in čipi v cepivu pojavlja vse več zavajajočih in nestrokovnih informacij ter da je strokovnih in znanstveno utemeljenih informacij vse manj.

Ena od napačnih informacij, ki s prefinjeno metodo (90 odstotkov resnice, 10 odstotkov neresnice) skušajo zavesti ljudi, je pred kratkih zaokrožila po spletu.

Takole gre:

»Od zanesljivih virov (beri vrh slovenske tajne policije in sove) mi je prišlo na uho, da bo na naslednjem protestu policija uporabila t.i. cepilne naboje s katerimi bo udeležence shoda neprostovoljno cepila in nam tako kršila osnovne temeljne človekove pravice človeka in svoboščine. Z doktorji, ki so na naši strani, sem se posvetoval, zato upoštevajte naslednje: na naslednjem protestu imejte v žepu magnet, lahko tistega s hladilnika, saj cepivo zaradi vsebnosti sufilodipropana izgubi moč, ko je v bližini magnetnega objekta, saj to nemudoma uniči razvoj spike proteina! Ne damo se! 

DELI NAPREJ, DA NAMAGNETIMO OZRAČJE IN USTAVIMO TO NORIJO!!!!«

Zapis smo dali v pregled uglednemu znanstveniku prof. dr. Alojziju Čepinu, ki je za Mravljišče ekskluzivno povedal:

»Dragi moji, to je čisto zavajanje. Tako nestrokovno mnenje zelo redko srečaš. Naj povem zelo jasno: magnet v žepu cepiva ne bo nevtraliziral. Zakaj? Preprosto zato, ker je v cepivu čip. In ker je čip iz kovine, magnet pa kovine privlači, to pomeni, da bodo cepilni naboji še hitreje našli pot do necepljenih.«

Seveda, jasno kot beli dan. Zato drage bralke in dragi bralci, ne nasedajte takim lažnim propagandam.

Marko Razpet