Kakšno zaroto so kovali proti navadnim ljudem? Primož Cirman še ni pojasnil tega, Pop TV tudi ne.

Tudi na uredništvu Mravljišča smo sinoči prejeli šokantne fotografije, ki dokazujejo, s kom vse se druži aktualni predsednik vlade Janez Janša. Fotografije ne lažejo in so zelo sveže in niso stare nekaj let, ampak zgolj dober teden.

Fotografije namreč prikazujejo, s kom je premier Janša praznoval rojstni dan. In to na sam 17. september, torej v petek v času, ko so kolesarski razgrajači v Ljubljani s podporo Milana Kučana zahtevali njegov odstop in se zgražali nad njegovim druženjem z madžarskim kolegom Viktorjem Orbánom ter »višegrajci«

No, tokrat pa Janša ni praznoval z menda fašističnimi višegrajci, ampak so mu družbo delali francoski predsednik Emmanuel Macron, premierja Italije in Španije Mario Draghi in Pedro Sanchez. Pri razrezu torte pa so sodelovali še voditelji šestih drugih držav, vključno s hrvaškim premierjem Andrejem Plenkovićem in njegovim grškim kolegom Kiriakosom Mitsotakisom.

Sedaj se postavlja vprašanje, kako bodo ravnali MSM mediji, ki so še nedavno secirali skoraj dvajset let stare fotografije, na kateri se je Janša, tik preden je postal prvič premier, družil z vplivneži. Pridobili smo izjavo vidnega predstavnika portala Necenzurirano.si Primoža Cirmana, ki je povsem obupan. »Nisem si mislil, da se bo naš fašistoidnež sedaj družil še z veliko bolj vplivnimi osebami kot takrat. Grozljivo! In ob tem je videti strašansko dobre volje!« je dejal za naš portal. Zato bo portal Necenzurirano sprožil preiskavo o tem, ali je bil slovenski premier na substancah, saj se običajno drži zelo mrko. »Veste, pač presodimo po sebi. Če se pri nas zabavamo s pomočjo kemikalij, potem je jasno, da naši razredni sovražniki to počnejo veliko bolj intenzivno,« je še pojasnil. In dodal: “Sploh pa je neetično, da se takole hahlja in zabava, medtem ko narod umira.”

Zaradi takšnega druženja je Tanja Fajon prepričana, da je jedrna Evropa izdala ideale evropskih socialistov.

Iz politike za zdaj ni komentarjev na objavo fotografij. So nam pa viri povedali, da je evroposlanka Tanja Fajon zelo nervozna in naj bi grdo nahrulila nekaj evropskih socialističnih poslancev, češ da je tudi jedrna Evropa izdala njihove ideale.

Ali Al Fayed Tanjević