foto: Demokracija, Flickr,

Po tistem, ko je sedaj že legendarni prerok Uroš Bukovec oklical križarsko vojno proti sedanji vladi, ki naj bi bila po njegovo satanistična in celo nacistična, se že javljajo prvi prostovoljci, t. i. križarji, ki bodo v soboto, 4. decembra, obkrožili vladno zgradbo in jo oblegali sedem dni. Ni znano, ali se jim bo pri dejanju pridružila tudi organizacija Scutum Fidei, katere pripadniki so se doslej že spopadali s slovensko policijo. 

Eden od članov t. i. Božje vojske, kot se križarji imenujejo, je za naš portal ekskluzivno pojasnil: “Idejo oziroma navdih smo dobili v Svetem pismu, saj je tudi Jozue skupaj z Izraelci oblegal Jeriho in so nato vsi skupaj zavpili, obzidje pa se je sesulo. Tudi mi bomo s seboj prinesli trombe, na pomoč bomo poklicali trubače iz Guče, ki nam jih bo priskrbel ljubljanski župan. Od afriških migrantov smo v dar dobili vuvuzele, saj veste, to je tisti slavni navijaški pripomoček. Ko bomo to uporabili, bodo ti prasci prostozidarski mislili, da nad nje prihajajo sršeni, ker bo tako brenčalo. Skušali bodo bežati tako kot Ceauşescu, pa jim ne bo uspelo. Imamo vso podporo od vseh anticepilskih organizacij, od stranke Resni.ca, od Gibanja ozaveščenih prebivalcev, tudi od drugih skupin. Jim bom že pokazal. Brata, prvaka v borilnih veščinah, na videu! Ko opravimo z vlado, opravimo tudi z lažnimi kristjani. Ti izdajalci bodo plačali. Ne samo trideset srebrnikov, ampak precej več. Ta peklenska banda podpira prostozidarje na oblasti. Ponavljam: ne bodo ušli zasluženi kazni. Zato bomo ustanovili Sveto inkvizicijo, ki jim bo sodila. Najprej tistemu krivoverskemu novinarju Demokracije, ki izdaja blasfemične knjige o Mariji!” 

Omenjeni član je napovedal, da bodo obkrožili tudi ljubljansko nadškofijsko palačo. “Ta Zore je veliko večji prasec od Rožmana. Ta je bil vsaj zvest veri, če že domovini ni bil. Ti, ki sedaj vodijo Cerkev, niso zvesti nikomur. Še najmanj pa Bogu. So navadni izrojeni modernisti, za pet minut slave bi prodali lastno mater. Dovolj dolgo smo jih opozarjali, pa nas ne slišijo. Tokrat bomo res krepko zarjoveli, tako da bodo šipe pokale. Grem stavit, da se bo eden od pomožnih škofov spet nažrl šnopsa, da bi ušel realnosti. Ne bodo se delali norca iz nas, božjih prerokov, ki dobivamo sporočila direktno od Boga. Dol s skorumpiranim episkopatom,” je ekskluzivno dejal za naš portal.

Za zdaj še ni potrjeno, da se bo obleganje ljubljanske stolnice res zgodilo. Po nekaterih podatkih temu nasprotuje ljubljanska mestna občina, saj se njen sedež nahaja zelo blizu stolnice, hrup pa bi motil delo županovega urada. Če bo MOL kljub temu to dovolila, bodo dovoljenje za to imeli samo trubači iz Guče, so sporočili. Prav tako bodo morali vsi imeti obute opanke, pospremil pa jih bo Dedek Mraz, ki ga bo spremljal Miklavž brez škofovske kape, razen če bo ta imela rdečo zvezdo in rdeč polmesec. Po naših podatkih je vodstvo Božje križarske vojske do teh pogojev zelo skeptično. “Vendar gre za naš skupni interes – cerkveno vodstvo, ki podpora prostozidarje na oblasti, nima nobene legitimnosti. Če jih ne odpokliče papež, bomo mi odpoklicali papeža. Saj bi tudi Bog ustvarjal svet več kot šest dni, ampak mu Chuck Norris pač ni dovolil tega,” nam je dejal omenjeni anonimni križarski vojak.

Pepi Bohorc