foto: Montaža Demokracija, STA

Violeta Tomić se, odkar ni več poslanka v državnem zboru, po naših zelo zanesljivih informacijah nahaja v finančnih težavah. Zato smo se v uredništvu odločili, da ji pomagamo.

Nedavno smo namreč preko pošte prejeli obvestilo, da je Violeto zelo vznemirilo naše poročanje pred nekaj meseci o tem, da so ji policisti odkrili alkohol v krvi. Iz tega razloga je na naše uredništvo naslovila tožbeni zahtevek v višini okoli šest tisoč evrov. Ker smo prepričani, da je šlo verjetno za nesporazum, smo nekako sklepali, da je to morda posledica njenih finančnih težav in da si morda ne more kupiti novih očal, preko katerih bo lahko bolje brala spletne objave – tudi tiste z Mravljišča.

Namreč, kaj se je zgodilo? Violeta očitno ni mogla prebrati navodil na spodnjem delu naše osnovne spletne strani, kar jo je očitno spravilo v obup in je bila prepričana, da novice našega portala povzemajo vse svetovne agencije. Tudi zato smo se odločili, da zbiramo sredstva za nova očala. Številko računa bomo, upajmo, objavili že v kratkem.

Polde Maligan