foto: STA, Pixabay

Včerajšnji izpad levičarjev ob regionalnem srečanju SDS v Marezigah ni bil naključje – namreč, srečanje je bilo v nevarni bližini lokacije, kjer se Zveza združenj borcev pripravlja na morda najpomembnejši projekt po drugi svetovni vojni oz. leninski revoluciji.

Za kaj gre? Na lokaciji nekaj kilometrov od Marezig – šlo naj bi za strelišče Griža v neposredni bližini Kubeda – poteka urjenje Slovenske revolucionarne garde (SRG), a to seveda še ni vse. V Kopru namreč maja 2022 pričakujejo prihod ene največjih plovil doslej. Šlo naj bi za vojaško čezoceansko ladjo, ki pluje pod zastavo Nigerije, prišla pa bo v primeru ponovne zmage SDS na volitvah. Na to ladjo naj bi se člani in simpatizerji borčevske zveze vselili v roku enega tedna, ostali naj bi samo revolucionarni gardisti. Ostali člani naj bi z ladjo odpluli na sredino Atlantika, kjer naj bi jih prevzelo vesoljsko plovilo in jih odpeljalo v novo bivališče na planetu Nibiru, ki je vse bližje Zemlji, vendar NASA to še vedno zanika, čeprav je mogoče planet vsako noč videti že s prostim očesom.

Za zdaj v borčevski zvezi teh informacij ne komentirajo, saj gre, kot je že rečeno, za tajni projekt. No, vsaj do sedaj je bil tajen. Enemu od članov, ki je vključen v razvoj projekta – slednji ima kodno ime »Projekt Leningrad« – se je zareklo danes, ko je v javnost prišla novica o smrti enega najbolj zvestih sinov revolucije pri nas dr. Ljuba Bavcona. Vpričo novinarja Pop TV je namreč zinil: »Kakšna škoda, da tovariš profesor ne bo dočakal našega poleta na Nibiru!«

In kaj naj bi bil razlog za tako obsežen projekt? Idejni očetje projekta – med njimi je kajpak tudi zadnji šef slovenske partije Milan Kučan, ki se navdihuje po Titovem vesoljskem programu – so namreč ocenili, da ni problem samo Janševa vlada, niti SDS, pač pa njeni globalistični prijatelji, ki so omrežili celoten svet. Zaradi tega naprednjaki in nasprotniki kapitalizma, neoliberalizma in fašizma niso nikjer več varni, celo na Kitajskem, Kubi in Severni Koreji ne. Znani sociolog in profesor dr. Rastko Močnik je namreč že zdavnaj razlagal, da je svet postal ena sama globalna vas, v kateri so nazadnjaški neoliberalci korak pred prijatelji socialističnega napredka. Edina rešitev je zato pot v vesolje na kraj, ki naj bi bil najbolj varen. To pa je novo konstruirano vesoljsko mesto Leningrad, ki spominja na mikrokozmično mesto Argo iz filma Supergirl (1984). Njegov konstruktor naj bi bil Bill Gates, ki je zato že dobil vzdevek Zaltar.

Če se torej zgodi, da bo tudi po prihodnjih volitvah na oblasti ostala desna ali desno-sredinska vlada, je mogoče pričakovati, da se bo najkasneje do naslednjega dneva državnosti preko novodobne »Noetove barke« s planeta Zemlja preselilo okoli deset tisoč članov zveze borcev. Ob tem velja spomniti, da prvoborci, kot je npr. Zlatan Čordić, za zdaj ostajajo na Zemlji, saj bodo nadaljevali osvobodilni boj za zmago svetovne revolucije. Kar pa tudi v primeru njenega uspeha ne bo preprečilo potrebe po selitvi na Nibiru. Kot so izračunali znanstveniki, je ogljik tisti, ki privlači Nibiru k Zemlji, zato bi doseg brezogljične družbe pomenil, da bi si Zemlja podaljšala življenje vsaj za nekaj let.

Giovanni della Tera